Nå får The Long Dark en ny episode

Vinteren kommer, og det samme gjør en ny porsjon historiedrevet innhold for The Long Dark.

Det er fem år siden overlevelsesspillet The Long Dark ble sluppet på Steam, og selv om det offisielt forlot «early access» i 2017, har utviklerne fortsatt å jobbe med det. Nå har de annonsert at spillets historiedrevne kampanje får sin tredje episode den 22. oktober.

Urgh, snø og kulde. Hvofor!?!

Kampanjen skal til syvende og sist bestå av fem episoder, og de tre siste skal altså slippes som gratis oppdateringer for alle som eier det populære spillet.

Frost og ulver

The Long Dark foregår i den kanadiske villmarken, midt på vinteren. En katastrofe har tatt ut alle våre moderne kommunikasjonsmidler, og strømnettet er også nede for telling. Will Mackenzie og kollegaen Dr. Astrid Greenwood overlever et flykrasj og blir separert fra hverandre. I de to første episodene fikk du rollen som Will, og i det tredje er det Astrid som styres.

I tillegg til den historiedrevne kampanjen har spillet også en sandkassemodus der poenget er å overleve så lenge som mulig før kulda eller ulvene tar deg.

Her er en liten teaser for episode tre:

Utviklerne har forøvrig også gjort noe annet kult. Siden spillet har gjennomgått en hel del forandringer siden tidliglanseringen i 2014, er versjonen som er tilgjengelig i dag ganske annerledes den første som ble lansert. Derfor har de gitt ut en tidskapsul der du kan laste ned og spille alle de «store» versjonene av spillet som har blitt lansert i årenes løp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.