The Witcher-utviklere med teksteventyr om å reise

Wanderlust Travel Stories er et nytt spill der du får dra på eventyr i den virkelige verden.

I Norge har vi trykket sakte-TV til vårt bryst, og polske Different Tales håper nå at sakte-spilling kan bli en like stor greie. Med deres nylanserte teksteventyrspill Wanderlust Travel Stories får vi oppleve en serie historier om å reise rundt i vår virkelige verden, med destinasjoner som Antarktis, Thailand og Europa.

På reisefot

Amundsen, selvsagt!

Spillet følger ulike mennesker som alle har sine egne historier, og tar også for seg reelle, politiske problemstillinger. Underveis må spillerne ta ulike valg, og i tillegg forholde seg til stress og utmattelse. Totalt loves vi over 300 000 ord og massevis av illustrasjonsbilder tatt spesielt for spillet eller hentet fra private arkiver.

Studioet bak Wanderlust ble startet av Artur Ganszyniec og Jacek Brzeziński, som begge hadde sentrale roller under utviklingen av det første The Witcher-spillet. Men her har de altså gått for en ganske annerledes måte å fortelle interaktive historier på.

Wanderlust Travel Stories er ute for PC og Mac, samt iOS. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.