Bygg postapokalyptiske imperier i Shadow Empire

Dette er et nytt strategispill i 4X-sjangeren, med ekstra fokus på krigføring.

VR Designs er et lite indie-studio som til nå har fokusert på å lage turbaserte krigsspill av den avanserte typen (med Decisive Campaigns-serien og Advanced Tactics som de mest kjente). Nå har de brutt ut av den sjangeren, med Shadow Empire. Dette er nemlig et postapokalyptisk 4X-strategispill med rollespillelementer.

Tror kanskje ikke vi skal forvente at dette blir like lett å lære som Civilization.

Satt til en fjern fremtid

I Shadow Empire er du herskeren over en bystat på en postapokalyptisk klode. Nå må du skape et imperium, og for å få det til må du ikke bare lede styrkene dine til seier mot konkurrentene dine, men også drive diplomati, bygge opp infrastruktur og økonomi, og til og med designe nye enheter. Du må også sikre at undersåttene dine er fornøyde med tingenes tilstand, for å unngå opprør.

Utvikleren sier at selv om spillet ikke prøver å skjule at det er et spill, vil det fokusere på realisme. Det militære aspektet skal være spesielt autentisk, noe som kanskje ikke er så overrakende med tanke på hva slags spill utvikleren har laget tidligere.

Du kan finne ut mer om spillet hos utgiver Matrix Games, og det er også massevis av utviklerblogger på nettstedet til VR Designs. Det er for øyeblikket ikke klart når Shadow Empire skal lanseres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.