Disco Elysium er endelig ute

Dette ultraambisiøse rollespillet kan fort bli en av årets mest interessante spillutgivelser.

Jeg har visst ikke skrevet noen artikler om Disco Elysium før, og det er jo litt flaut ettersom mye kan tyde på at dette nylanserte rollespillet er noe for seg selv. Utviklerne selv hevder at spillet er den mest trofaste dataspillrepresentasjonen av klassiske penn-og-papir-rollespill noensinne forsøkt laget, og begrunner dette med enorm frihet der alle valgene får konsekvenser.

Lytt til slipset.

Om de virkelig har lykkes med dette gjenstår å se, men det er i alle fall åpenbart at spillet gjør noe riktig, for anmeldelsene er så langt svært positive.

Planescape: Disco?

Mange sammenligner spillet med Black Isles klassiske Planescape: Torment, og det skal nok understrekes at du helst ikke bør ha noe imot å lese store mengder dialoger og annen tekst om du skal spille Disco Elysium.

Jeg har ikke prøvd spillet selv, men det er jo åpenbart at jeg bør, så vi får se om det dukker opp noen mer subjektive tanker om spillet her på nettstedet etter hvert.

I mellomtiden kan du jo ta en titt på traileren, og besøke det offisielle nettstedet for å få et inntrykk av hva du kan forvente.

En kommentar om “Disco Elysium er endelig ute”

  1. Startet disco-karrieren min såvidt i går, men såpass tregt på laptopen min at jeg nok må vente nesten en hel uke før jeg kan fortsette! For en verden…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.