Dette strategispillet lar deg bli hersker i oldtidens Hellas

Imperiums: Greek Wars er et historisk strategispill med mytiske elementer.

Utviklerne av det historiske strategispillet Aggressors: Ancient Rome har nå annonsert et nytt spill. Med Imperiums: Greek Wars har de nok en gang hentet inspirasjon fra historien, men denne gangen har de også tatt hensyn til mytologiens verden, og inkludert heltekarakterer og legendariske skatter.

Bygg og hersk

Tilbake til oldtiden.

Spillet befinner seg i 4X-sjangeren, og gir deg i oppgave å bygge opp ditt eget oldtidsimperium i den hellenske verdenen. Handlingen starter i år 359 f.Kr, når Filip II inntar tronen i Makedonia. I virkeligheten gjorde han riket sitt til en stormakt og la dermed grunnlaget for at sønnen, Alexander, kunne bli en av historiens mest kjente herskere – men spillet trenger selvsagt ikke å følge virkeligheten.

Du får nemlig kontroll over en av 30 spillbare fraksjoner, fra Sparta og Athen til Makedonia og Akamenide-dynastiet i Persia, og må i kjent stil lede riket ditt til storhet ved å ta kontroll over alt fra militæret til økonomien. Og om du vil ha en ekstra uforutsigbar reise, kan du få datamaskinen til å generere en helt ny verden å spille på.

Som seg hør og bør skal Imperiums: Greek Wars by på både enspiller og flerspiller, og det ser ut som man kan spille både lokalt og via nettet. Lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av første kvartal neste år, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.