Dog Duty ser ut som en blanding av Syndicate og et arkadespill

Det eksplosive taktikkspillet kan testes gratis denne uken.

Dog Duty så umiddelbart ut som et rent actionspill i klassisk arkadestil, men da jeg tok en nærmere titt på spillet oppdaget jeg at traileren er litt misvisende. Dette er nemlig et sanntidsbasert taktikkspill der du styrer tre soldater litt som i klassikere som Syndicate (og kanskje også Cannon Fodder), bare at kamphandlingene ser ut til å låne mer fra arkadespill i japansk stil.

Dette må være en «boss».

Gratis å prøve

Spillet har vært ute i «early access» siden august, og det har tydeligvis ikke oppnådd den helt store suksessen på tross av at brukeranmeldelsene stort sett er positive. I et forsøk på å lokke nye spillere til seg har utviklerne nå gjort det gratis å teste spillet denne uken, og det virker jo som en god deal.

Det er ingen begrensninger involvert, utenom at om du vil spille mer etter at uken er omme må du betale for det. Men hvis du først kommer til det punktet er vel sjansene store for at utviklerne fortjener pengene dine i utgangspunktet.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.