Star Vagrant er et nytt romspill for Atari XL og XE

De undervurderte Atari-systemene fra åttitallet har fått et nytt spill.

Spillhistorien er full av plattformer som av en eller annen grunn aldri fikk den oppmerksomheten de fortjente, og i den kategorien finner vi Atari XL/XE. Nå har dere som fortsatt bruker de gamle spillmaskinene (eller emulator, for den saks skyld) fått et nytt spill å bryne dere på. Det heter Star Vagrant, og er et romhandelsspill som minner litt om en tekstbasert versjon av Elite.

Enkel presentasjon, men pikselkunsten er jo fin.
Enkel presentasjon, men pikselkunsten er jo fin.

Tjen deg rik på handel

Star Vagrant lar deg reise rundt i et stort og åpent univers for å tjene penger på handel, samtidig som du forholder deg til uforutsette hendelser og generelt prøver å unngå økonomisk ruin. Spillet byr på tolv ulike skip som kan kjøpes, 25 forskjellige steder fordelt på ti ulike solsystemer, og 24 ulike varer som kan handles med. Pluss mye lekker pikselgrafikk.

Dette er et kommersielt spill, og kan kjøpes på diskett i stor boks, med manual, kart og det hele, samt på USB-kassett og via digital distribusjon for dere som enten bruker emulator eller er i stand til å overføre spillet til ekte maskinvare selv. Her kan dere se en (litt dårlig) video av spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.