Slik ser Age of Empires IV ut

Microsoft har lansert en trailer fra det kommende strategispillet. Pluss: Nyversjonen av Age of Empires II er ute nå.

Age of Empires IV ble annonsert så langt tilbake som i 2017, men Microsoft har så langt vært tilbakeholdne med informasjon om spillet. Nå har de imidlertid fått ut en liten trailer, som riktignok ikke viser så voldsomt mye, men i alle fall viser hvordan selve spillet ser ut.

Microsoft understreker at videoen viser en «pre-alpha»-utgave av Age of Empires IV, og at det fortsatt er lenge til det kommer ut. Siden Microsoft for lengst har lagt ned skaperen av Age of Empires-serien er det Relic Entertainment som utvikler det nye spillet. De er gjengen bak titler som Warhammer 40,000: Dawn of War, og eies faktisk av Sega, så det er et litt interessant samarbeid.

Her er traileren:

Microsoft har også sluppet Age of Empires II: Definitive Edition. Spillet, som altså er en oppgradering av klassiske Age of Empires II med bedre grafikk og nytt innhold, ser generelt ut til å ha blitt godt mottatt så langt. Det har også fått en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.