Wasteland 3 slippes i mai

Her er en fersk trailer fra det postapokalyptiske rollespillet.

inXile Entertainment har annonsert at Wasteland 3 slippes på Xbox One, PlayStation 4 og PC-formatene den 19. mai. PC-versjonen blir som tidligere lovet tilgjengelig på Steam og GOG, samt Windows 10-butikken. I forbindelse med annonseringen av slippvinduet har de også lagt ut en fersk trailer, akkompagnert av Genesis-låten Land of Confusion i ny (og ganske kul) drakt.

Jeg velger å tolke dette som en hyllest til Disco Elysium.

Velkommen til Colorado

Wasteland 3 er det tredje rollespillet i serien som i sin tid var den viktigste inspirasjonskilden til Fallout. Spillet har vært under utvikling en god stund, og var blant annet gjennom en vellykket folkefinansieringskampanje på Fig i 2016.

Som før finner Wasteland 3 sted i en postapokalyptisk verden, men her har de tradisjonelle ørkenmiljøene blitt byttet ut med en snødekt apokalypseverden i restene av den amerikanske delstaten Colorado. Spillet skilter også med flere andre nyheter, slik som muligheten til å benytte seg av ulike kjøretøyer for å komme dit du skal. Samarbeidsspill ala Divinity: Original Sin 2 skal også være på menyen.

Det ser forøvrig ut som det er Deep Silver som tar seg av lanseringen av PlayStation 4-versjonen, som inXiles nye eiere i Microsoft naturlig nok ikke fokuserer nevneverdig på i sitt promomateriale. Her har du den ferske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.