Unity of Command II er glimrende

Jeg har anmeldt det nye krigsspillet fra 2X2 Games.

I dag publiserte Gamer.no min anmeldelse av det nye krigsspillet Unity of Command II. Jeg skal ikke gjenta meg selv for mye her, men kort sagt er det et skikkelig godt strategispill som du bør teste om du har noen som helst interesse for sjangeren.

Det var da sabla mange tyskere!

Turbasert strategi

Unity of Command II befinner seg litt i samme gate som Panzer Corps, Fantasy General II og Panzer General fra nittitallet. Det er turbasert og satt til den andre verdenskrigen, og gir deg kontroll over allierte styrker i en serie individuelle slag. Disse er stort sett basert på historiske slag, men resultatene dine i kampanjen kan også lede deg inn i fiktive operasjoner.

Spillets grunnleggende mekanismer er elegante og fungerer glimrende. Derfor er det litt synd at det skorter litt på innholdsfronten – kampanjen er for så vidt solid, og tok meg cirka 20 timer å fullføre, men jeg ville gjerne hatt mer. Man kan heller ikke spille som aksemaktene, med mindre man spiller i flerspillermodus (som kun fungerer lokalt).

Uansett, det er solide saker. Les gjerne anmeldelsen min for å finne ut mer.

En kommentar om “Unity of Command II er glimrende”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.