Husker du Battle Master?

Nå har MS-DOS-versjonen av dette actioneventyret blitt lansert på Steam.

Battle Master er et taktisk actioneventyr som opprinnelig dukket opp i 1990, og ble lansert på plattformer som MS-DOS, Amiga, Atari ST, Commodore 64 og Sega Mega Drive. MS-DOS-versjonen har nå blitt hentet frem fra glemselen igjen, og er ute på Steam.

Enklere enn det ser ut

Spillet ser ved første øyekast ut som et rollespill, men det er ikke så avansert som det ser ut. Du styrer en helt som må kjempe seg gjennom store miljøer sett ovenfra sammen med datastyrte kompanjonger. Du kan utstyre figuren din med ulike våpen og rustninger, og det er også mulig å prøve å kjøpe gjenstandene du trenger i stedet for å slåss for dem.

Jeg mistenker nok at dette ikke er et spill som har tålt aldringsprosessen så voldsomt godt, og som vanlig med mange av disse spillene fra rundt 1990 var det ikke nødvendigvis MS-DOS-versjonen som var den beste i utgangspunktet, men hvis du har gode minner fra spillet er det altså mulig å få seg et gjensyn med det nå.

En kommentar om “Husker du Battle Master?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.