Slåssespillet Yie Ar Kung Fu er ute på Switch

Arkadespillet fra åttitallet kommer også til PlayStation 4.

Lenge før Street Fighter II revolusjonerte slåssespillsjangeren, kom Konami med arkadespillet Yie Ar Kung Fu. Dette spillet dukket også opp på populære hjemmeplattformer, og ble blant annet flittig spilt på Commodore 64 her til lands.

Ute på Switch

Nå har arkadeversjonen blitt sluppet på Switch. Det er snakk om en trofast overføring av originalutgaven, så ikke forvent noen oppgradering av de relativt enkle spillsystmene. Som Kung Fu-mesteren Oolong må du banke 11 forskjellige motstandere, alle med sin egen måte å slåss på.

Yie Ar Kung Fu er også satt opp for lansering på PlayStation 4, men som vanlig med spill fra japanske Hamster Corporation må vi tilsynelatende vente litt på den norske utgivelsen.

En kommentar om “Slåssespillet Yie Ar Kung Fu er ute på Switch”

  1. Gøyalt! Jeg har ikke spilt dette siden jeg løp rundt i kortbukser, men husker det som dritvanskelig. Det beste med spillet er vel musikken av Martin Galway, som trolig kun finnes i C64-versjonen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.