EverQuest-utvikleren Brad McQuaid er død

Spillutviklerveteranen ble bare 51 år gammel.

Triste nyheter – spillutvikleren Brad McQuaid døde i hjemmet sitt natt til 19. november, 51 år gammel. Han etterlater seg en kone og en datter. Meldingen kommer fra det offisielle forumet til Pantheon: Rise of the Fallen, et nytt massivt flerspillerspill han var med å utvikle.

Dødsårsaken nevnes ikke, men McQuaid var aktiv på Twitter for få dager siden, så det ser ut til at dødsfallet har kommet plutselig.

Brad McQuaid var en veteran i spillbransjen, med over 30 års fartstid. Han er nok mest kjent for sin rolle som produsent og meddesigner på det klassiske MMORPG-spillet EverQuest, som var med å legge mye av grunnlaget for hvordan massive flerspillerspill fungerer i dag. Men han har også vært en viktig del av utviklingen av spill som PlanetSide og Star Wars: Galaxies.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.