Factorio-aktige Automation Empire slippes i dag

Bygg store, automatiserte fabrikker i dette nye spillet.

Skaperne av det absurde Beast Battle Simulator slipper i dag sitt neste spill. Det heter Automation Empire, og er et strategi-/byggespill der du må skape et nettverk av fabrikker for å produsere og selge ulike produkter. Du starter med å utvinne råmaterialer, som så må raffineres og forvandles til ferdige produkter – og alt må transporteres rundt ved hjelp av ulike metoder.

Lastebiler og droner er noen av tingene du kan bruke for å frakte ting frem og tilbake.

Spillet er åpenbart inspirert av Factorio, men er satt til tredimensjonale miljøer. I motsetning til Factorio og mange andre spill i denne sjangeren, er ikke Automation Empire et «early access»-spill, men utviklerne lover at de kommer til å jobbe videre med det etter lansering.

Det blir spennende å se hvordan spillet mottas – det ser ganske stilig ut, men dette er en type spill som gjerne krever mye fininnstilling, og det er nok ikke uten grunn at de fleste av dem er noen måneder eller år i «early access» før de får en full lansering.

Her kan du i alle fall ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.