I Still There spiller du en fyrvokter i verdensrommet

Dette historiedrevne eventyrspillet ble sluppet denne uken.

Still There ble lansert denne uken, og har fått en god mottakelse så langt. Dette er et eventyrspill som setter deg i støvlene til en kar ved navn Karl. Han befinner seg ombord på The Bento, som er et slags fyrtårn i en isolert del av verdensrommet.

Hm.
Hm.

The Bento deler han med en småfrekk kunstig intelligens, en tam firfisle og sine egne dystre tanker. Men en dag får han plutselig inn et mystisk nødanrop, som forandrer alt.

Ute på PC og Switch

Spillet er et historiedrevet eventyrspill, som tilsynelatende også legger stor vekt på tekniske oppgaver. Du må nemlig benytte deg av en rekke avanserte instrumenter underveis, og heldigvis har du en omfattende manual som kan hjelpe deg. Grensesnittet er av den tradisjonelle pek-og-klikk-skolen.

Det ser ut som Still There vil ta mellom fem og ti timer å fullføre, og brukeranmeldelsene er som sagt positive (noen påpeker riktignok at teksten i Switch-versjonen kan være litt liten og vanskelig å lese). Fullpris er like over hundre kroner på Steam, skjønt jeg har ikke hatt anledning til å sjekke hva Switch-versjonen koster i Norge. Her er en passende trist trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.