Kanskje på tide å ta Stardew Valley frem igjen?

Det fabelaktige bondegårdsspillet har fått ny, stor oppdatering.

Stardew Valley er en av våre favoritter her på Spillhistorie.no, og nå har utvikler Eric Barone (eller ConcernedApe, som familien kaller ham) lansert en ny, svær oppdatering for bondegårdsspillet. Den ser ut til å inneholde nok greier til at han fint kunne sluppet den som en betal-ekspansjon i stedet, så vi får bare takke høyere makter for at han ikke har solgt spillet til en utgiver enda.

Lag fiskedam på gården

Blant de mange nyhetene finner vi muligheten til å drive fiskeoppdrett (i egne dammer, heldigvis), nye grotter og et nytt mysterium man kan løse (som han ikke vil røpe så mye om). I tillegg har han lagt inn nye hendelser, inkludert noen som finner sted etter at man har vært gift med drømmepartneren en stund. En ny eiendom spesielt designet for samarbeidsspill er også inkludert.

På toppen av det hele får vi haugevis av balanseendringer og feilrettinger, samt ulike forbedringer for å generelt gjøre opplevelsen glattere og triveligere. Det greieste er kanskje bare at du tar en titt på bloggposten om oppdateringen. En omfattende liste over nyheter finner du også, men den er full av «spoilere» for de som helst ønsker å oppdage ting selv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.