Slitherine med Starship Troopers-spill

Skal være et sanntidsstrategispill med overlevelseselementer.

Strategiutgiveren Slitherine har åpenbart hatt såpass suksess med sitt Battlestar Galactica-spill at de kjører på med et nytt lisensbasert science fiction-prosjekt. Denne gangen er det Starship Troopers de tar for seg, og utvikleren er Order of Battle-studioet Artistocrats. De har jobbet med spillet i to år, og lanseringen skal etter planen finne sted neste år.

Forsvar deg mot hordene

Dette virker ikke akkurat som noen planet verd å dø for, men okay.

Starship Troopers – Terran Command er et sanntidsstrategispill der du får kontroll over jordklodens krigere og sendes til en koloni full av de insektaktige Arachnids (ja, jeg vet, arachnids betyr edderkoppdyr og ikke insekter, men de ligner mer på sistnevnte). Spillet ser ut til å være basert på filmen fra nittitallet, og Slitherine lover å være svært tro mot kildematerialet.

Basert på beskrivelsen ser det ut til at Starship Troopers – Terran Command vil ha mer til felles med overlevelsesstrategispill som They are Billions og Conan Unconquered enn StarCraft, med hovedfokus på forsvar mot horder av fiender (slik som i de mest minneverdige scenene i filmen). Riktig bruk og plassering av forsvarsstyrkene ser ut til å være sentralt.

Vi loves dynamisk genererte kampanjer som kan spilles om og om igjen, dusinvis av forskjellige typer enheter, et kampsystem der terreng og synsrekkevidde skal være svært viktig, et omfattende teknologitre som lar deg skreddersy enhetene dine, og heltefigurer som kan oppgraderes underveis i kampanjen. Her er en trailer:

Og her er litt mer gameplay:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.