2K Games med nytt studio for historiedrevne spill

Cloud Chamber starter med å lage neste BioShock-spill.

2K Games har annonsert opprettelsen av et nytt, heleid spillstudio. Det heter Cloud Chamber, og skal fokusere på å lage historiedrevne spill. I pressemeldingen skriver utgiveren at de ønsker å lage «unike, underholdende og tankefulle opplevelser,» og studioets første prosjekt er et nytt spill i BioShock-serien.

Mer enn dette vil de ikke ut med, utenom at planen er at spillet skal være under utvikling i flere år fremover.

Ja til flere historiedrevne spill

Om studioet sier de at det vil være basert i både San Francisco og Montreal, og at det blir det første 2K-studioet startet og ledet av en kvinne. Hun heter Kelley Gilmore, og har i løpet av sine 22 år i spillindustrien blant annet jobbet med Civilization-serien. Kelley Gilmore sier følgende i en pressemelding:

– Vi grunnla Cloud Chamber for å skape verdener som ikke er oppdaget enda, og historier i disse verdenene som skal presse grensene for hva som er mulig i spillmediet.

Store ord, altså. Det er uansett alltid godt å se store utgivere satse på historiedrevne spill, og et nytt BioShock-spill er det vel få som sier nei til (selv om selv jeg må innrømme at det forrige kanskje var litt overvurdert).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.