Nylanserte Feria d’Arles byr på LucasArts-aktige eventyr

Hjelp Molly å bli en legendarisk tyrefekter i dette nye pek-og-klikk-spillet.

Her er det som ser ut til å være en liten godbit for oss eventyrspillelskere – Feria d’Arles er et pek-og-klikk-eventyr i samme stil som de litt senere LucasArts-klassikerne, med Day of the Tentacle og Sam & Max som de kanskje mest åpenbare inspirasjonskildene (i alle fall hva presentasjonen angår).

Kjekt å vite!

Tyrefekting i Frankrike

Feria d’Arles følger Molly, som ønsker å bli en berømt tyrefekter. For å oppnå dette drar hun til den franske byen Arles, der hun ender opp med å irritere lokalbefolkningen stort. Feria d’Arles skal ifølge utviklerne ha massevis av flott pikselkunst og finurlige gåter, og har sikkert også en vits eller to.

Det er etter sigende ikke et stort spill, men så koster det heller ikke så voldsomt mye (fullpris på Steam er 31 kroner). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.