Sett utfor hoppbakken i VR

Ski Jumping Pro VR er ute for PC og PlayStation 4.

Skihopp er gøy på TV, og som alle Deluxe Ski Jump-veteraner vet, kan det også være overraskende gøy som spill. Nå har Kalypso Media lansert Ski Jumping VR for Steam og PlayStation 4. Det er et VR-spill, så du må ha passende utstyr (Steam-versjonen har HTC Vive som systemkrav, men det ser ut som Oculus Rift også fungerer – Index skal visstnok også støttes etter hvert).

Andreas Wellinger anbefaler

Da er det vel bare å hive seg utfor, da.

Pressemeldingen kommer med masse skryt fra den tyske hopperen Andreas Wellinger, som blant annet mener at spillets byr på en svært nøyaktig gjengivelse av skihopping i virkeligheten – skjønt hvorvidt skryten er kjøpt og betalt eller genuin (eller begge deler) vet vi ikke.

Ski Jumping VR byr ifølge pressemeldingen på 32 ulike bakker basert på virkelige hoppanlegg, og lar deg hoppe både om dagen og på natten samt i flere ulike værforhold. Det har også flere spillmoduser, inkludert karrierespill.

Vi loves også over 50 ulike hoppdresser, hansker og andre greier å velge mellom, og forhåpentligvis vil ikke feil valg føre til diskvalifikasjon.

Dette er ikke en type spill pressen generelt kaster seg over, så jeg kan ikke finne noen anmeldelser. Steam-siden har et par positive brukeranmeldelser. Her er i alle fall en trailer:

https://youtu.be/lZOZaNnqmrg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.