Dark Envoy er et Divinity-inspirert rollespill

Kommer til PC og konsoll neste år.

Dark Envoy er et kommende rollespill som ser rimelig interessant ut. Spillet skal være inspirert av serier som Divinity, XCOM, Mass Effect, FTL og Dragon Age, og finner sted på en mystisk planet som kan utforskes slik du vil. Du styrer en gruppe eventyrere som jakter på skatter og mytiske steder, og vikles inn i et mysterium som vil avgjøre verdens skjebne.

Turbasert kamp

Jepps, det er turbasert.

Som i Divinity: Original Sin og oppfølgeren, kan du utforske spillets miljøer fritt i sanntid, mens kamp utkjempes i turbasert modus. Samtidig fortelles det om en sanntidsbasert fase før selve kampen starter. Du trenger forøvrig ikke å spille alene, da spillet også har samarbeidsmodus for to.

I tillegg har det en egen modus der spiller nummer to styrer sjefsskurken, og må prøve å overvinne heltene før de blir sterke nok. Hvordan dette skal fungere aner jeg ikke. Utviklerne mener også at spillet skal være svært gjenspillbart, da det i tillegg til datagenererte miljøer skilter med en stor mengde sideoppdrag og hendelser som ikke alle vil kunne oppleves i én gjennomspilling.

Dark Envoy skal etter planen slippes til neste år, og kommer til PS4, PC og Xbox One. Utviklerstudioet har tidligere stått for rollespillet Tower of Time, som ser ut til å ha blitt godt mottatt. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.