Bygg byer i den postapokalyptiske ødemarken

Endzone: A World Apart byr på bybygging i radioaktive miljøer.

Sjansene for at vi kommer til å utrydde oss selv gjennom en verdensomspennende atomkrig ser bare ut til å ha vokst i de siste årene, så da passer det jo greit at postapokalyptiske spill er i vinden som aldri før.

I Endzone: A World Apart har atomkatastrofen vært akkurat så ille at sivilisasjonen har falt sammen, men ikke så ille at kloden er lagt fullstendig øde. 150 år senere klatrer de overlevende ut av tilfluktsrommene sine, og begynner det møysommelige arbeidet med å bygge verden opp på nytt.

Det ser jo riktig så koselig ut.
Det ser jo riktig så koselig ut.

Husk jodtablettene

Dermed er det bare å starte byggingen av nye byer. Endzone ser ut til å fungere litt som en postapokalyptisk versjon av Banished, der du starter omtrent på bar bakke, og gradvis må samle inn ressurser og bygge opp infrastruktur for å sikre at behovene til innbyggerne dine blir dekket.

Samtidig må du forholde deg til farer som radioaktivitet, tørke og sandstormer, og vi loves en dynamisk simulert verden der både fuktighet og radioaktivitet påvirker hver eneste bit av miljøet. Ellers skal spillet ha over 30 forskjellige bygninger, og det vil også være mulig å sende ekspedisjoner ut i verden for å se hva du finner i ruinene av sivilisasjonen vår.

Endzone: A World Apart skal etter planen slippes i «early access» til våren. Her er en video som viser spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.