Fantasy Zone og Shinobi kommer til Sega Ages

To nye arkadeklassikere klargjøres for Switch-lansering.

Sega fortsetter å irritere folk som ikke eier Switch (neida!) med to nye lanseringer i sin for tiden Switch-eksklusive Sega Ages-serie. Denne gangen er det arkadespillene Shinobi og Fantasy Zone som overhales, og lanseringsdatoen for begge er satt til 23. januar.

Shinobi.
Shinobi.

Shinobi

Shinobi følger ninjamesteren Joe Musashi, som må redde alle barnene til Oboro-klanen. Disse har nemlig blitt kidnappet av en kriminell organisasjon som heter ZEED, og slikt kan man ganske enkelt ikke komme unna med. Musashi må derfor kjempe seg gjennom sideskrollende miljøer fulle av banditter, som må kverkes ved hjelp av sverd, kastestjerner og til og med magi.

Sega Ages-versjonen av spillet byr på en modus der hovedpersonen får ekstra helse og gjør mer skade, og legger også til en nærkamp-knapp som lar deg ta knekken på nærgående fiender. Muligheten til å spole tilbake tiden for å ta tilbake feilsteg er også implementert.

Fantasy Zone.
Fantasy Zone.

Fantasy Zone

Fantasy Zone er et skrollende skytespill satt til fargerike miljøer, der du som romvesenet Opa-Opa (visstnok Segas første «maskot-figur») må kverke fiender og samle mynter, for så å oppgradere skipet ditt slik at det blir lettere å kverke fiender og samle mynter senere.

Om du sliter litt, kan du i Sega Ages-versjonen få ekstra mynter, og den inkluderer også en Time Attack-modus for de som liker denslags, samt ekstra bosser og muligheten til å spille som Opa-Opas bror, Upa-Upa.

Begge spillene kommer dessuten med nettbaserte poengtavler og slikt, som vanlig for serien. Mer informasjon blir utvilsomt å finne på seriens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.