Ubisoft har annonsert et nytt Might & Magic-spill

Men det er kanskje ikke helt hva seriens tradisjonelle tilhengere ønsker seg.

Det er jommen på tide med et nytt strategispill i serien med det kronglete navnet Might & Magic: Heroes (Heroes of Might & Magic var mye bedre), så da jeg så at Ubisoft hadde annonsert et nytt Might & Magic-spill ble jeg først litt begeistret. Men så så jeg at spillet heter Might & Magic: Chess Royale, og begeistringen forsvant.

Kort sagt er dette et nytt spill i «auto battler»-sjangeren, men med opp til hundre spillere i hver runde (derav «royale»-biten av navnet). Tenk Dota Underlords med flere spillere og figurer fra Might & Magic-universet.

Hvis du ikke aner hvordan denne typen spill fungerer, kan du jo ta en titt på min artikkel om Dota Underlords fra i fjor sommer. Det er et artig og vanedannende spill, og Might & Magic: Chess Royale blir sikkert også kompetente saker. Selv om spillet deres helt sikkert også blir en fullstendig overflødig klone i en sjanger som allerede har nok spill.

Uansett, Might & Magic: Chess Royale slippes den 30. januar, for PC, Android og iPhone. Hvis du er interessert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.