3D Realms og Interplay har kunngjort Kingpin Reloaded

Nyversjon av et klassisk førstepersons skytespill fra nittitallet.

Kingpin er et førstepersons skytespill fra den tiden der det var om å gjøre å lage disse spillene så blodige og brutale som mulig. Spillet finner sted i en fiktiv by der gjengene herjer, der du spiller en banditt som er ute etter hevn etter å ha blitt dolket i ryggen og etterlatt for å dø.

Gammel vs. ny.
Gammel vs. ny.

Forbedret versjon

Nå har 3D Realms annonsert Kingpin Reloaded, en nyversjon av spillet. Reloaded-versjonen har forbedret grafikk og støtte for nye oppløsninger, samt nye systemer for oppdrag og samtaler, men som du kan se av skjermbildet er det ikke snakk om noen radikal overhaling av spillet (du kan også spille i «classic»-modus med gammel grafikk, om du ønsker det).

Originalspillet ble utviklet av Xatrix Entertainment, som også har klassikere som Redneck Rampage på rullebladet. De eksisterer ikke lenger, men opprinnelige utgiveren, Interplay, er involvert i utviklingen av nyversjonen.

Planen er å lansere Kingpin Reloaded senere i år, og spillet kommer til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.