Retrotimen: Pokémon Sword and Shield

Otto har spilt Pokémon Sword and Shield, og Rasmus har hatt det moro med Daemon X Machina. Pluss: Øltest!

I årets første podcast går Retrotimen rett på godsakene, nemlig en øltest. Det er den gode, gamle fatølen fra Frydenlund som skal til pers, og hva Otto, Lars og Rasmus syntes om den finner dere ut ved å trykke på «play»-knappen under.

Ellers får vi selvsagt høre hva gjengen har gjort siden sist (der det blant annet blir litt prat om det jeg tror er tiårets spill, The Witcher 3), før vi får høre om noen Switch-spill: Pokémon Sword And Shield og actionspillet Daemon X Machina.

Episoden avsluttes med litt diskusjon om den siste Star Wars-filmen, så alt i alt er det massevis av snadder denne gangen. Her finner du episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.