Her er en FMV-versjon av Deathtrap Dungeon

Hva med å ha en profesjonell skuespiller som din personlige «dungeon master»?

Deathtrap Dungeon er et «velg ditt eget eventyr»-spill med rollespillelementer, som debuterte i bokform på åttitallet og siden den tid har fått flere digitale versjoner. Den nyeste er akkurat lansert på Steam (i «early access»), og denne bruker faktisk ekte video der en skuespiller leser opp teksten fra boken og gir deg ulike valg underveis.

Tipper at minst én av disse valgmulighetene resulterer i en umiddelbar død.
Tipper at minst én av disse valgmulighetene resulterer i en umiddelbar død.

Den aktuelle skuespilleren er Eddie Marsan, et fjes jeg husker å ha sett flere ganger men ikke helt kan plassere (Steam-siden forteller at han blant annet har hatt roller i Fast & Furious presents Hobbes & Shaw, Deadpool 2 og Atomic Blonde). Spillet skal ha over fem timer med video.

Nå er vel ikke Deathtrap Dungeon kjent som det mest spillervennlige spillet i sjangeren, men dette er jo i det minste en fantasifull måte å implementere konseptet på. Spillet skal visstnok være i «early access» i en måned eller to, og den ferdige versjonen vil generelt få mer finpuss og flere visuelle effekter. Spillet skal slippes på iOS og Android i tillegg til datamaskin.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.