Nå er Warcraft III: Reforged ute

Blizzard har fikset opp sin gamle strategiklassiker.

Warcraft-serien har alltid hatt en spesiell posisjon innenfor sanntidsstrategisjangeren, og da det tredje spillet dukket opp i 2002 tok det en halv verden med storm. Ikke bare det, men Warcraft III-miljøet skapte en hel rekke modifikasjoner som i sin tur la grunnlag for noen av dagens mest populære spillsjangere. Det er, med andre ord, en av spillhistoriens viktigste utgivelser.

Slik ser Warcraft III: Reforged ut.
Slik ser Warcraft III: Reforged ut.

Klassiker i ny drakt

Nå har det fått en etterlengtet nyversjon. Warcraft III: Reforged inkluderer alt én- og flerspillerinnholdet fra Warcraft III og ekspansjonspakken Frozen Throne. Det betyr totalt 62 oppdrag i enspillerkampanjene, som Blizzard mener vil levere over 40 timer med spilletid, samt over 20 ulike heltefigurer fra Warcraft-universet.

Nyversjonen kommer med forbedret grafikk og et overhalt grensesnitt, og i tillegg har Blizzard fikset litt på modifikasjonsverktøyet – kanskje i håp om at spillet også i fremtiden vil være yngleplass for nye og innbringende typer spill.

Oppdatering: En «liten» detalj som kanskje er grei å få med seg er at ifølge PC Gamer har Blizzard oppdatert brukervilkårene slik at de krever alle rettighetene til spillerskapte spillmoduser. Så om du skaper noe som blir en suksess, vil Blizzard kreve rubbel og bit. Jeg har lagt inn den aktuelle teksten under traileren.

Blizzard har imidlertid fått kritikk for at mellomsekvensene ikke er i nærheten av like imponerende som de var da Reforged ble kunngjort. Du kan jo se selv.

Ellers kan du svippe innom det offisielle nettstedet for å finne ut mer om selve spillet. Her er en trailer:

Ownership
Custom Games are and shall remain the sole and exclusive property of Blizzard. Without limiting the foregoing, you hereby assign to Blizzard all of your rights, title, and interest in and to all Custom Games, including but not limited to any copyrights in the content of any Custom Games. If for any reason you are prevented or restricted from assigning any rights in the Custom Games to Blizzard, you grant to Blizzard an exclusive, perpetual, worldwide, unconditional, royalty free, irrevocable license enabling Blizzard to fully exploit the Custom Games (or any component thereof) for any purpose and in any manner whatsoever. You further agree that should Blizzard decide that it is necessary, you will execute any future assignments and/or related documents promptly upon receiving such a request from Blizzard in order to effectuate the intent of this paragraph. To the extent you are prohibited from transferring or assigning your moral rights to Blizzard by applicable laws, to the utmost extent legally permitted, you waive any moral rights or similar rights you may have in all such Custom Games, without any remuneration. Without limiting Blizzard’s rights or ownership in the Custom Games, Blizzard reserves the right, in its sole and absolute discretion, to remove Custom Games from its systems and/or require that a Custom Game developer cease any and/or all development and distribution of a Custom Game. Please note that your Blizzard account can be subject to disciplinary action in event that you do not comply with Blizzard’s request or this Policy.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.