Lek med tiden i taktikkspillet Iron Danger

En fersk trailer viser hvordan spillet skal fungere, og det ser faktisk skikkelig interessant ut.

Iron Danger kommer fra finske Action Squad Studios, og er et taktikkspill med rollespillelementer der handlingen er inspirert av finsk mytologi. Det som gjør spillet spesielt interessant er at du får en ganske klar fordel som de datastyrte motstanderne dine ikke har – du kan manipulere tiden. Så om du blir truffet av ei pil, kan du spole tilbake og flytte figuren din slik at pila bommer i stedet.

Iron Danger.
Iron Danger.

Sjekk traileren

Det lureste er bare å vise til traileren under – jeg syntes systemet ser veldig spennende ut, men det gjenstår selvsagt å se om det blir for mye fokus på å hoppe unna projektiler og for lite på skikkelig taktikk.

Utviklerne lover at man kan utnytte seg av rikelig med interaktive elementer i omgivelsene, og det ser også ut som det blir mange spesialegenskaper å leke seg med.

Traileren ble sluppet i forbindelse med at utgiver Daedalic Entertainment annonserte spillets lanseringsdato. Den er satt til 25. mars, så det er altså bare cirka syv uker til vi kan ta en titt på spillet og finne ut om det er like gøy som det virker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.