Retrotimen: The Wizard og Rad Racer

Retrotimen har sett den spillinspirerte filmen The Wizard, og spilt NES-klassikeren Rad Racer.

Filmen The Wizard fikk ikke verdens beste mottakelse da den kom på slutten av åttitallet, men den har likevel klart å karre til seg en plass i hjertet til mange som spilte spill på den tiden. Grunnen er at den var full av spillrelatert innhold, inkludert mye av det vi i dag ville kalle produktplassering. Blant annet var det via denne filmen at amerikanerne først fikk se Super Mario Bros. 3.

Retrotimen, som i dag består av Otto, Rasmus og Remi, har sett filmen og gir sin mening om hvordan den fungerer i dag.

Deretter kjører de på med litt bilspill-action. Rad Racer regnes ofte som det beste bilspillet på NES, og jeg kan vel «spoile» at det Out Run-inspirerte spillet fortsatt er verd å spille. Du får høre hvorfor her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er basert på coverbildet hos Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.