Sega går tilbake til papp for fysiske PC-spill

Bedre for miljøet, og litt ekstra nostalgisk for oss gamliser.

Det er mange som savner de gamle pappeskene spill brukte å komme i før DVD-boksene overtok fullstendig. Nå har Sega valgt å gå tilbake til pappinnpakning, i alle fall for PC-lanseringene sine (konsollspill er standardiserte, så der er det plattformholderne som må ta grep).

I en melding på Twitter annonserer utgiveren at alle deres fremtidige PC-spill som får fysisk lansering vil slippes i (resirkulert) pappinnpakning, og miljøet trekkes frem som den viktigste grunnen. Papp er tross alt nedbrytbart, i motsetning til plasten DVD-bokser typisk lages av.

Vi som har spill fra åttitallet stående i hyllene vet at pappbokser holder seg helt greit, så lenge de får være tørre. Så, vinn-vinn, altså. Sega påpeker forresten at blekket er vannbasert, og at manualene er laget av resirkulert papir (skjønt moderne spill får jo sjeldent skikkelige manualer uansett).

En kommentar om “Sega går tilbake til papp for fysiske PC-spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.