Her er et nytt eventyrspill som slippes i år

Infamous Quests har kunngjort Order of the Thorne: Fortress of Fire.

Tidlig i fjor fikk tilhengere av klassiske pek-og-klikk-eventyr i nittitallsstil kose seg med spill som Mage’s Initiation: Reign of the Elements, Guard Duty og Whispers of a Machine. 2020 virker så langt som det skal bli et langt roligere år for sjangeren, men nå har det i alle fall kommet én ny spillannonsering.

Infamous Quests har nemlig røpet at de jobber med en oppfølger til det trivelige eventyret Order of the Thorne, som ble lansert for en stund tilbake. Den heter Order of the Thorne: Fortress of Fire, og skal altså slippes til høsten. Detaljer er det få av så langt, men skjermbildene røper at det nok en gang er snakk om et pek-og-klikk-spill med VGA-inspirert retrografikk.

Den vesle indie-utvikleren sier på Twitter at vi nok en gang får kontroll over spellemannen Finn («Finn the Bard»), som nå følges av riddersvennen Patrick. Vi loves et eventyr fullt av magi, mysterier, musikk og gåter, som skal ha flere ulike avslutninger.

Her er en liten samling bakgrunnsbilder fra spillet:

2 kommentarer om “Her er et nytt eventyrspill som slippes i år”

  1. Tjaaaa, er vel en del potensielt «store» eventyrspill som kommer i år. Beautiful Desolation, Beyond a Steel Sky, Creaks og Firmament er alle ganske store titler i eventyrspillsammenheng. Det dukker jo alltid opp noen overraskelser også. Dessuten kan det jo hende at The Poisoned Pawn: A Tex Murphy Adventure kommer i år. Om det fremdeles er under utvikling da…. Lenge siden jeg har hørt noe fra det. Ser også det skal komme et nytt Syberia-spill, men det siste fikk vel ikke akkurat strålende mottagelse.

    Artig at det kommer et nytt spill fra Infamous Quests. Trodde de ga opp å lage eventyrspill.

    Svar
    • Sant det, men tenkte mest på tradisjonelle pek-og-klikk-spill, gjerne i 2D. En slags spillmessig «comfort food» for min del.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.