Nye spill til Nintendo Switch Online

Straks kommer to spill fra SNES og to spill fra NES til Nintendos nettbaserte spilltjeneste.

Hvis du har et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement, kan du nå se frem til å få tilgang på fire nye spill fra bibliotekene til SNES og NES. Den 19. februar kommer nemlig følgende spill på tjenesten: Pop’n Twinbee (SNES), Smash Tennis (SNES), Shadow of the Ninja (NES) og Eliminator Boat Duel (NES).

Pop’n Twinbee er et vertikalskrollende romskytespill der søt animegrafikk skjuler en rimelig høy vanskelighetsgrad. Smash Tennis sender oss ut på tennisbanen, mens Shadow of the Ninja er et sideskrollende actionspill. Eliminator Boat Duel er et racingspill med speedbåter, der du får se handlingen både fra fugleperspektiv og bak båten.

Her er en trailer som viser alle spillene i aksjon. Ser du noe spennende der?

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.