Lula er tilbake på GOG

Det pikante spillet har funnet veien tilbake til markedet, og fått sykehusspillet Biing! med seg.

Lula: The Sexy Empire var et spill alle hadde hørt om, men veldig få innrømmet å ha spilt – selv om det altså var tilgjengelig i vanlige, norske spillbutikker på nittitallet, og ble gitt ut på engelsk av Take 2 (som i dag er moderselskapet til 2K Games, Rockstar Games, Firaxis og så videre).

Her lages lydeffekter og sjangerriktig musikk.
Her lages lydeffekter og sjangerriktig musikk.

Fra rømlinger til rikinger

Spillet følger Lula og kjæresten hennes (du), som er på flukt fra lovens lange arm og finner ut at de skal lage voksenfilmer for å tjene noen kroner. Det ene leder til det andre, og snart driver de et stort forretningsimperium. Spillet er rimelig begrenset og lineært i starten, men blir etter hvert en overraskende avansert forretningssimulator.

Lula: The Sexy Empire ble relansert på GOG for noen år siden, men har siden blitt fjernet igjen (av ukjente grunner). Nå er det imidlertid tilbake, til glede for alle som tør å ha det i GOG-biblioteket sitt.

GOG har i samme slengen relansert et litt eldre spill av samme kaliber, nemlig Biing! Sex, Intrigue and Scalpels. Her må du drive et sykehus av den heller lugubre typen, og prøve å holde kostnadene nede uten at det tar livet av for mange pasienter. Biing 2 er også inkludert, men dette spillet er kun på tysk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.