Retrotimen: Jahn Teigen

Legend of Kyrandia og simulator-spill som Euro Truck Simulator 2 diskuteres også.

Denne ukens Retrotimen handler hovedsakelig om Jahn Teigen, som døde tidligere i uken. Jeg tror ikke Spillhistorie.no har mange lesere som er for unge til å kjenne til den folkekjære popartisten, så vi overlater introduksjonen til Lars og Remi, som er ukens Retrotimen-verter.

Før de kommer inn på ukens hovedtema snakker de også om noen spill. Remi har for eksempel spilt Legend of Kyrandia, en Westwood-klassiker vi har et tilbakeblikk på her på berget, mens Lars har spilt Euro Truck Simulator 2. Det spillet anmeldte jeg i sin tid for Gamer.no, men du kan for eksempel lese om American Truck Simulator om du er interessert.

Ukens podcast finner du her:

Om du trenger mer å lytte til, har Lars også lagt ut en egen liten Extra-episode om TV-serien Sneaky Pete:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er hentet fra Wikipedia, og ble opprinnelig lastet opp til Flickr av Bamble Kommune, under lisensen CC BY-SA 2.0.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.