Seilskutestrategi i nylanserte Ultimate Admiral: Age of Sail

Det nye krigsspillet fra skaperne av Ultimate General er lansert i «early access».

Folkene bak Ultimate General-spillene er tilbake med et nytt krigsspill, som har fått navnet Ultimate Admiral: Age of Sail, og som du sikkert skjønner flytter fokuset over på det våte element. Men landjorda etterlates ikke helt – spillet har flere oppdrag der du må krige på land, eller kontrollere både skip og landbaserte styrker.

Det blir tilsynelatende mye å holde styr på.
Det blir tilsynelatende mye å holde styr på.

Høy realismefaktor

Utviklerne skryter av høy realisme, blant annet med tanke på hvordan vær og vind påvirker seilskutene i spillet. En detaljert skademodell er også på plass, for å sikre at kanonene gjør det de skal uansett hva de måtte sikte på. Skipene og våpnene skal også være historisk nøyaktige.

Spillet kommer med to kampanjer. Den ene gir deg kontroll over britiske flåter, og følger den ikke helt ukjente admiralen Horatio Nelson gjennom karrieren hans og frem til slaget ved Trafalgar. Den andre setter deg i støvlene til amerikanske John Paul Jones, som gjorde seg bemerket under uavhengighetskrigen.

Ultimate Admiral: Age of Sail er ute i «early access», der det etter planen skal være i cirka ni måneder. Per nå har det litt over halvparten av det planlagte kampanjeinnholdet, og utvilsomt en god del flere «bugs» enn den endelige versjonen kommer til å ha. Brukeranmeldelsene er imidlertid stort sett gode så langt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.