The Flower Collectors er et Hitchcock-inspirert mordmysterium

Løs en mordgåte fra leiligheten din i syttitallets Barcelona.

The Flower Collectors er et detektiv-mysterie satt til Barcelona i 1977, der du spiller en tidligere politimann ved navn Jorge. Han er låst til rullestolen, og bruker mye tid i leiligheten sin der han bruker kikkert for å observere verden rundt seg. Som du garantert har gjettet, ender han opp med å se mer enn han ønsket – et mord. Dermed er mysteriet i gang.

Harald Eia i forkledning?
Harald Eia i forkledning?

Nå må han slå seg sammen med den unge og ambisiøse journalisten Melinda for å komme til bunns i det hele, ved å gradvis finne ut hva det egentlig er folkene i nabolaget holder på med, og hvem av dem som står bak ugjerningen.

Til å hjelpe seg har de to snushanene ulike typer verktøy (som kamera og lytteutstyr), samt muligheten til å intervjue mulige vitner og andre som har noe forhåpentligvis relevant på hjertet.

Spillet skal være inspirert av blant annet Hitchcock-filmen Vinduet mot bakgården samt spill som det populære indie-eventyret Firewatch. Det er for øyeblikket kun annonsert til PC, og skal slippes i løpet av året. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.