Ny podcast tar for seg klassiske PC-spill

Den norske podcasten cd SPILL handler om PC-klassikere fra åtti- og nittitallet. Først ut: One Must Fall: 2097.

PC er en populær plattform her på Spillhistorie.no, men det er kanskje ikke den plattformen som er mest populær når det kommer til retrospillpodcaster. Nå får PC-klassikerne sin egen podcast, og passende nok har denne fått navnet cd SPILL.

Dette bildet og toppbildet er fra Mobygames.
Både dette bildet og toppbildet er fra Mobygames.

Robotkamp fra nittitallet

Det er Erik-André Vik Mamen og Sigve Baar Digernes som står bak den nye podcasten, og første episode er ute nå. Den tar for seg det som kanskje var nittitallets beste slåssespill på PC – i alle fall om vi kun teller de eksklusive PC-titlene – One Must Fall: 2097.

I dette spillet, som i sin tid ble sluppet av Epic Megagames, banket gigantiske roboter løs på hverandre så skruene og mutterne føyk. One Must Fall: 2097 hadde også enkle rollespillelementer i sin omfattende karrieremodus.

cd SPILL planlegger å gi ut episoder annehver uke, og vi kan jo røpe at den neste tar for seg hjernetrimklassikeren Lemmings. Du kan forberede deg ved å lese tilbakeblikket her på Spillhistorie.no.

Her er den første episoden (flere finner du her, etter hvert):

En kommentar om “Ny podcast tar for seg klassiske PC-spill”

  1. Tidenes beste slossespill spør du meg, fordi karrieremodusen og musikken slår de argeste konkurrentene. Dessuten går det jo faktisk helt fint å bruke tastatur, og det er jo en prestasjon i seg selv.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.