Nytt The Dark Eye-rollespill til sommeren

The Dark Eye: Book of Heroes byr blant annet på samarbeidsspill for opp til fire spillere.

Spillutgiveren Wild River Games har annonsert at de vil gi ut det kommende rollespillet The Dark Eye: Book of Heroes til sommeren. Spillet er satt til samme univers som Drakensang, Blackguards og eldre titler som Realms of Arkania, og byr på en kampanje som man enten kan spille sammen med andre eller alene (da kan man hyre inn datastyrte kompanjonger underveis).

Det ser ut som et rollespill, ja.
Det ser ut som et rollespill, ja.

Utgiveren skryter av at spillet får et robust system for å skape egne spillfigurer (med tolv ulike yrker og fire ulike raser), og at det vil gi rikelig med muligheter underveis i spillet for å sikre en penn-og-papir-aktig spillopplevelse. Ulike figurtyper skal også få tilgang på egne oppdrag og agendaer.

Plattformen er som forventet PC, og spillet har fått en Steam-side allerede.

Jeg skal innrømme at jeg har opplevd mange av de tidligere spillene satt til The Dark Eye-universet som litt tørre, men Blackguards var en glimrende opplevelse i sin tid, og jeg satte også stor pris på eventyrspillene Chains of Satinav og Memoria. Book of Heroes blir spennende å følge med på, om ikke annet – her er en trailer:

En kommentar om “Nytt The Dark Eye-rollespill til sommeren”

  1. husker jeg kjøpte Realms of arkania:Star trail for lenge siden. Det spillet spilte jeg ufattelig mange timer. Kjøpte det og de to andre spillene i realms of arkania triologien på gog for et par år siden. Det merkes at jeg hadde bedre tålmodighet da jeg var yngre for det var vanskelig å spille de spillene igjen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.