Mortal Kombat 4 er ute på GOG

Seriens første 3D-spill har blitt relansert.

Jeg må innrømme at jeg mistet mye av interessen for Mortal Kombat-serien da den digitaliserte 2D-grafikken ble droppet, men om du er en av dem som likte Mortal Kombat 4 da det dukket opp i siste halvdel av nittitallet, kan du nå glede deg over at GOG har gjort det tilgjengelig igjen, i en utgave som er kompatibel med moderne operativsystemer.

Dette er altså et 3D-slåssespill der slåssekjemper med ni liv (eller i alle fall fire, all den tid mange av dem ble drept i tidligere utgivelser av serien) må kjempe mot hverandre i interaktive arenaer, både ved hjelp av nevene og ulike våpen. Det hele ender gjerne med en fantasifull og grufull måte å ta motstanderen av dage på, aktivert av en vrien knappekombinasjon.

De tre første spillene i serien er forøvrig også ute på GOG, i tilfelle du heller er i 2D-humør. Her har du introen:

Uh, okay.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.