Two Point Hospital får nye utfordringer

Lag «grønne» sykehus i en ny tilleggspakke for det fabelaktige strategispillet.

Two Point Hospital er et herlig spill, som jeg vil anbefale alle som har kost seg med Bullfrogs strategispill fra nittitallet å ta en titt på. Det fungerer som en åndelig oppfølger til Theme Hospital, og noen av de sentrale utviklerne bak Two Point Hospital var også involvert i å lage den klassikeren fra nittitallet.

Nå får spillet en tilleggspakke, ved navn Off the Grid. Her står miljøhensyn sentralt, ettersom de ledende politikerne i Two Point County har funnet ut at det er dette velgerne er interessert i for tiden. I praksis byr tilleggspakken på 35 nye sykdommer som må kureres, tre nye regioner og flere nye rom og typer utstyr man kan putte i sykehuset.

Pakken slippes den 18. mars. I mellomtiden kan du jo kose deg med originalspillet, og hvis du trenger hjelp har vi haugevis av gode tips og triks her.

Hadde tenkt å legge inn vits om coronaviruset, men det er ikke så gøy lenger. Hold dere hjemme og pløy gjennom Steam-biblioteket, folkens.

3 kommentarer om “Two Point Hospital får nye utfordringer”

 1. Fikk endelig satt meg ned med Two Point Hospital nå i vinter etter en hyggelig gave fra en felles bekjent – aldeles glimrende spill! Traff til slutt veggen da jeg kom til scenarioet der du skal drive offentlig sykehus (og bare får penger for å klare oppgaver, ikke for å behandle folk), men har gode planer om å ta det opp igjen snart!

  Svar
 2. Skal dere ikke skrive en dedikert artikkel om pandemier snart? Alt fra DLC( the reapers due) til spill om pandemier? ( At spilleren sprer det, eller blir påvirket av det) Så kan dere selge artikkelen til et mediehus for å skape litt blest om den ypperlige siden deres.

  Svar
  • Det er definitivt et interessant tema, for som du sier er det flere gode spill som kan være aktuelle. Så egentlig er det et godt forslag, men samtidig tenker jeg at selv om temaet er høyaktuelt akkurat nå, er det kanskje ikke det folk egentlig har så voldsomt lyst til (eller behov for) å lese om. Allerede nå, tidlig i det som garantert blir en lang prosess, begynner det å bli tungt. Jeg tror nok at det beste er å skrive om ting som i stedet kan ta folks tanker bort fra temaet i en liten stund.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.