Det nye Comanche-spillet har fått tidliglansering

Ble ikke et rent flerspillerspill likevel.

Jeg må innrømme at da jeg så den første presentasjonen av THQs forsøk på å gjenopplive Comanche-serien, la jeg umiddelbart spillet i kategorien «ikke interessert». Spillet ble beskrevet som et lagbasert online-flerspillerspill, og … vel, det var ikke den lagbaserte nettflerspilleren som gjorde at jeg likte Comanche-spillene på nittitallet, for å si det slik.

Det ser jo pent ut, da.
Det ser jo pent ut, da.

Nå er spillet ute i «early access», og selv om skepsisen min ikke har forsvunnet helt registrerer jeg i alle fall at spillet har fått enspilleroppdrag siden annonseringen («dere ba om det, så dere får det»).

Som sine forgjengere setter det nye Comanche-deg bak spakene på et kamphelikopter, denne gangen av en litt mer futuristisk type. Du får også slippe ut og fly droner, for når du trenger å være litt mindre og vanskeligere å oppdage. Spillet er et arkadespill, men kontrollsystemet skal likevel være ganske avansert og inspirert av virkeligheten.

Comanche skal etter planen være i «early access» i cirka seks måneder, og få mer innhold og ekstra funksjonalitet underveis. Her er en video:

En kommentar om “Det nye Comanche-spillet har fått tidliglansering”

  1. Skal dere ikke snart skrive en artikkel om spill og pandemier? Burde vel være litt å velge i der? Det hadde vært en riktig så artig artikkel å lese!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.