Nå kommer Sid Meiers selvbiografi

Lyst til å lese historien om den legendariske spilldesigneren?

Sid Meier er en av de aller viktigste spilldesignerne i spillhistorien, og selv om det i dag er Civilization-serien navnet hans er tettest knyttet til, har han overraskende mange klassikere på rullebladet – Railroad Tycoon, Pirates! og Gettysburg er noen av eksemplene. Hans første kommersielt utgitte spill var faktisk et racingspill, og historien om det spillet kan du lese her.

God idé.
Sid Meier i 1990.

Meier jobber fortsatt i industrien, i en kreativ lederstilling i Firaxis Games, men det er lenge siden han har vært hoveddesigner på noe spill nå. Derfor har han tydeligvis hatt tid til å skrive litt, og i september lanseres resultatet – en selvbiografi der han forteller om livet og karrieren sin.

Her fortelles blant annet historien om hvordan MicroProse ble grunnlagt tidlig på åttitallet, og vi får vite hva Meier tenker om spilldesign og valgene som ledet til de mange klassikerne han har vært involvert i. Vi får også vite mer om hva han gjorde før MicroProse dukket opp.

Mer informasjon finner du på bokas offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.