Bli med på dypdykk i Azeroth

Den norske spillpodcasten Spæll tar for seg Blizzards MMO-klassiker World of Warcraft.

I forrige uke introduserte vi den flunkende nye podcasten CD spill, der temaet er klassiske PC-spill, og denne uken har vi en ny podcast som vi vil presentere for dere. Den heter Spæll, og også her står gode, gamle spill ofte på programmet. Podcasten ledes av Adrian Haugen, og det er per nå 16 episoder ute.

World of Warcraft: Classic.

MMO-bauta i fokus

Denne uken er temaet et spill de aller fleste (unntatt meg, tydeligvis) har prøvd: World of Warcraft. Siden Haugen ikke er noen ekspert på dette spillet har han fått med seg to gjester som begge har brukt et betydelig antall timer i Azeroth, nemlig Mats Rindal Johansen og Filip Mauricio Fløgstad som du begge hører jevnlig i LOLbua.

Dermed er det duket for halvannen time med MMO-snakk, der Mats og Filip forteller hvorfor de falt for spillet i utgangspunktet og hva som gjorde at de fortsatte å putte time etter time i Blizzards MMO-klassiker.

Du kan høre episoden under. Stikk også innom Podbean for å se hva annet Spæll har å by på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.