Kan Ostriv bli det neste Banished?

Bybyggerspillet er lansert i «early access».

Lyst til å bygge middelalderlandsbyer i østeuropeiske omgivelser? Ostriv er et indie-spill fra Ukraina, som etter lang tids utvikling nå er lansert i «early access» på Steam og GOG. Her må du grunnlegge dine egne byer, detaljstyre innbyggerne og sikre at de overlever i en hard verden.

Fortsatt en lang vei igjen

For et par uker siden gledet jeg meg til våren.
For et par uker siden gledet jeg meg til våren.

Utvikleren sier at han ønsker å forbedre sjangeren ved å legge til nye muligheter og fjerne gamle begrensninger. Målet er å lage et spill der spillernes verdener blir til troverdige samfunn der realistiske utfordringer oppstår dynamisk, og på den måten unngå den repetisjonen vi ser i mange slike bybyggerspill (spesielt når man er ferdig med den tidlige fasen).

Spillskaperen advarer også potensielle kunder om at det godt kan ta flere år før spillet er slik han ønsker, så kjøper du dette spillet må du forvente et spill som fortsatt vil være under utvikling i lang tid fremover.

I skrivende stund har spillet fire kart, 31 bygninger, et avansert system for jordbruk, dynamiske sesonger, et grunnleggende handelssystem over land og, ifølge utvikleren, noen krasj til desktopen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.