Retroutgiver gjør to spill gratis

Har du hatt lyst til å prøve L’Abbaye des Morts for Commodore 64 eller Vegetables Deluxe for Commodore 64 og Amiga? Nå er de gratis.

Du har helt sikkert fått med deg at flere spillutgivere har gjort ulike spill gratis i en begrenset periode i forbindelse med at folk må sitte hjemme for å unngå total viruskatastrofe. Noen eksempler er Tomb Raider, Lara Croft and the Temple of Osiris og Deiland, som alle er gratis frem til i morgen, og Drawful 2 som er gratis frem til 11. april.

Både store og små vil bidra

Kanadiske Double Sided Games gir ut spill for retroplattformer som Commodore 64 og Amiga, og de har også valgt å bidra til at folk får noe trivelig å styre med for tiden. Det har de gjort ved å kutte prisen på to utgivelser til kroner null, og i motsetning til med de tidligere nevnte spillene er det her snakk om et permanent tilbud.

De to spillene det gjelder er L’Abbaye des Morts for Commodore 64 og Vegetables Deluxe for Commodore 64 og Amiga. Førstnevnte er et actioneventyr der du må utforske et forlatt kloster i middelalderen, på jakt etter magiske kors. Jeg har selv kjøpt og spilt det, og syntes det er svært trivelig (og overraskende stemningsfullt).

Vegetables Deluxe er et hjernetrimspill i samme stil som Bejeweled. Her får du altså også Amiga-versjonen med på «kjøpet». Spillene kan kjøres via emulator (eller TheC64), men kan også spilles på ekte maskinvare om du har utstyret som trengs.

PS: Sjekk også Itch.io, der du kan finne en rekke spill som er gratis i disse dager!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.