Kritikerroste Wingspan får digital versjon

Bygg opp det beste fuglereservatet i dette vakre brettspillet.

Brettspillet Wingspan er for tiden på en 22. plass i listen over tidenes beste brettspill, ifølge rangeringen på BoardGameGeek. Det bør med andre ord være av interesse at spillet snart kommer til PC (Steam) og Switch, via utviklerstudioet Monster Couch.

I Wingspan får du ikke rollen som noen general eller nådeløs handelsmann, men den ansvarlige for et fuglereservat. Her er poenget å tiltrekke seg de beste fuglene, og totalt har spillet 170 forskjellige fugler. Ulike fuglearter har ulike fordeler, og vil påvirke mulighetene reservatet ditt har til å vokse.

Totalt kan fem spillere konkurrere mot hverandre, men det skal også være mulig å spille alene. Lanseringen skal finne sted til våren, og her er en trailer for den nyannonserte Switch-versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.