Samarbeidsspillet Biped ser gøy ut

Har allerede gjort suksess på PC, og kommer snart til konsoll.

Biped har ligget en stund i lista over nylanseringer jeg tenkte det hadde vært lurt å lage en liten artikkel om her på nettstedet, og fredag er alltid en fin dag for tømming av den listen. En kjapp titt på Steam-siden røper at spillet fortsatt bør være aktuelt – i uken som har gått siden lanseringen har det fått over 700 brukeranmeldelser og flesteparten er positive.

Styr hvert bein separat

Pent.
Pent.

Spillet er et samarbeidsfokusert action-/hjernetrimspill, der du styrer en søt robot som må komme seg helskinnet gjennom fargerike men farlige miljøer. Som spillnavnet tilsier er den tobeint, og du styrer hvert bein separat ved hjelp av stikkene på kontrolleren eller de to museknappene hvis du velger den varianten.

Du kan spille alene, men skal jeg dømme etter traileren virker det mye gøyere å få med seg en venn på eventyret. Man kan spille over nettet, eller med en karantenekamerat på samme skjerm.

Konsollversjonen (for PlayStation 4 og Switch) skal etter planen slippes snart. Utgiveren annonserte først at en DRM-fri versjon skulle slippes på GOG samtidig med Steam-lanseringen, men den ser de ut til å ha glemt. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.