Flåklypa-spillet kommer neste år

Det etterlengtede norske spillet har fått utgiver.

Jeg er nok ikke den eneste som gleder meg til å se hva norske Ravn Studio får til med deres kommende spill basert på kultfilmen Flåklypa Grand Prix. Det er en stund siden sist gang vi hørte noe om spillet, men nå er det klart at det har fått utgiver i form av svenske Zordix Publishing.

I samme anledning kommer det frem at spillet er Zordix’ største satsning så langt, og at det skal lanseres i løpet av andre kvartal 2021. Det bekreftes også at det er Switch og PC som skal få spillet i første omgang.

Moro for hele familien

Zordix forteller at dette er et spill for hele familien, som blander interaktiv historiefortelling med morsomme minispill og høyoktan-racing. Selve bilkjøringen er det ikke Ravn som skal stå for, men faktisk det ungarske studioet Invictus Games – folkene bak Street Legal-serien og det heftige offroadspillet 1nsane, om du husker disse (hvis ikke kan du jo lese vårt tilbakeblikk på sistnevnte).

Man kan velge om man vil bruke «bak bilen»-perspektiv eller se handlingen fra førerens synsvinkel når man kjører Il Tempo Gigante, og det blir rikelig med baner å svi gummi på.

Flåklypa-spillet beskrives som en åndelig oppfølger til Flåklypa Grand Prix-spillet fra år 2000. Det kom til Nintendo DS og PC, og solgte faktisk over 380 000 kopier i Norge alene. Budsjettet på det nye spillet skal være på rundt 1,5 millioner amerikanske dollar.

NB: Toppbildet er garantert fullstendig utdatert, men det er det eneste vi har.

En kommentar om “Flåklypa-spillet kommer neste år”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.