Retrotimen har mark på menyen

Podcastgjengen har sett åttitallsfilmen Marksommer og spilt Worms W.M.D på Switch.

Ukens Retrotimen handler om mark. Lars, Otto og Rasmus har sett filmen Marksommer (Tremors på originalspråket), og spilt Worms: W.M.D på Switch.

Når marken angriper

I Marksommer får du svaret på hva som hadde skjedd om sandormene fra Dune hadde blitt plassert på vår egen klode. Denne grøsserkomedien fra åttitallet finner sted i og rundt en liten amerikansk småby som blir terrorisert av gigantiske, menneskeetende marker som graver seg rundt under jorden og popper opp for en matbit når man minst venter det.

Worms: W.M.D er en litt søtere affære. Dette rimelig nye spillet i serien som strekker seg helt tilbake til Amiga-spillet Worms fra 1995, følger den klassiske modellen og gir to eller flere lag med krigsmeitemarker i oppgave å kvitte seg med hverandre ved hjelp av alskens rare våpen. Handlingen finner sted på datagenererte, todimensjonale arenaer som selvsagt kan ødelegges.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Retrotimen har mark på menyen”

  1. Tremors er blitt en serie på seks filmer som bare blir dårligere og dårligere, den nyeste fra 2018. Og det finnes en halv sesong av en TV-serie. Mulig dette blir nevnt i podcasten, jeg har ikke hørt den enda. Jeg så ihvertfall hele skiten for et drøyt år siden, og det anbefaler jeg ingen å gjøre. I TV-serien har de fått med Christopher Lloyd i en birolle, som åpenbart hater hvert sekund han er der. Når en karakter leverer verdens dårligste referanse til Back to the Future så gir Christopher Lloyd et blikk som kan drepe tilbake. Og det er tydelig at det er Christopher Lloyd som gjør det, ikke karakteren hans. Jeg lo så jeg grein av hvor dårlig det var.

    Den første filmen er ganske artig, men resten av franchisen er et togvrak som jeg anbefaler absolutt ingen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.